Over Create2connect

We leven in een wereld van voortdurende verandering. Nieuwe technologieën, bevolkingsgroei, klimaatverandering zorgen voor een volkomen nieuwe vorm van markten, sociale structuren en natuurlijke omgevingen waarmee organisaties te maken hebben. Aan de ene kant zien we enorme mogelijkheden om een veel plezieriger wereld tot stand te brengen. Maar aan de andere kant produceren we collectief nog steeds resultaten die niemand wil. Hoe navigeren leiders en organisaties in de richting van deze meer bewuste, rooskleurige en verbonden wereld?
 
Create2connect werkt in het veld van management consulting en leiderschapstransformatie. We faciliteren organisaties, of dat nu bedrijven, overheden of ngo's zijn, en hun leiders om innovaties te creëren en resultaten te boeken, zodat duurzame waarde voor iedereen ontstaat.
 
Met meer dan 20 jaar ervaring ondersteunen we hen om doelgerichte energie los te maken, praktisch uitvoerbare strategieën te ontwerpen, succesvolle innovatie en prototypes te ontwikkelen en het leren van organisaties te versnellen, en om verandering te bewerkstelligen door transformatie van leiderschap en het op één lijn brengen van teams.

Mensen

10 portret Wibo DSC0505 zw

Wibo
Koole

miranda schadewijk

Miranda
van Schadewijk

juliearts

Julie
Arts

Elena Gramatikovska

Elena
Gramatikovska

manish

Manish
Srivastava