Wat we doen

Al ons werk start met de vraagstukken en issues van onze opdrachtgevers als organisatie of groep van stakeholders. Create2connect wordt vaak gevraagd om het vinden van nieuwe strategieën te faciliteren, organisatieverandering te regisseren of te leiden, leiderschap te ontwikkelen of innovatie te versnellen zodat duurzame verandering of impact zonder weerga wordt bereikt.

Onze benadering

Ons startpunt is altijd een gezamenlijke zorgvuldige analyse van de vraagstukken en de context die in de organisatie aanwezig zijn om van daaruit een betrokken en effectief transformatieproces te creëren. We baseren ons werk op de best beschikbare kennis en praktijken uit de veranderkunde, aangevuld met onze lange ervaring in het leiden en faciliteren van transformatie.


We weten dat het proces cruciaal is om duurzame resultaten te bereiken, daarom zijn we experts in het ontwerpen van verandering en transformatie. Maar we verzekeren altijd dat het eigenaarschap van verandering bij de organisatie of multistakeholder-groep blijft om er voor te zorgen dat zij beter in staat zijn in de toekomst zelf met veranderingen om te gaan.

Lees meer

U.Lab Amsterdam: Focus op Sociale Verandering

Samen met Impact Hub Amsterdam, organiseren Create2Connect en het Presencing Institute een series innovatiesessies op basis van Otto Scharmer’s U.Lab cursus die op 8 september van start gaat. We nodigen je graag uit voor een ontwikkelingstraject voor innovatieve ondernemers zoals jij bezig met sociale verandering. Je kunt alle informatie vinden op:http://amsterdam.impacthub.net/ulab/.

Met de Global Goals for Sustainable Development als onze leidraad zullen we groepen vormen om dieper in te gaan op deze vraagstukken en oplossingen te ontwikkelen die wellicht uitgroeien tot ondernemingen.

Lees meer